Reviews

villa-electra-paxos-studios-kolliti010

Book now! Our guests responded with great reviews. The location is great, near the beach and all kind of little boutiques. Relaxed atmosphere, high standards and friendly personnel are some of our guests’ main reviews. We do our best to meet your expectations and have a nice stay in Paxos island!

Exceptional

+ La casa è davvero carina, molto pulita e dotata di tutti i confort. Si trova a 2 minuti a piedi dal centro di Gaios e vicino ci sono molti supermercati, nonché bakery e ristoranti che spaziano in un ampio range di qualità che comunque non è mai troppo basso. La cucina della casa è abbastanza ampia, il piano cottura piccolo ma a noi non interessava dato che mangiavamo sempre fuori.
- Le camere da letto, forse un tantino piccole.

-- Even, Italy
5.0
2019-01-10T08:55:48+00:00
+ La casa è davvero carina, molto pulita e dotata di tutti i confort. Si trova a 2 minuti a piedi dal centro di Gaios e vicino ci sono molti supermercati, nonché bakery e ristoranti che spaziano in un ampio range di qualità che comunque non è mai troppo basso. La cucina della casa è abbastanza ampia, il piano cottura piccolo ma a noi non interessava dato che mangiavamo sempre fuori. - Le camere da letto, forse un tantino piccole. -- Even, Italy

Παξοί 2021+Electra Apartment=♥♥♥♥

+ Ήταν πολύ ευχάριστη η διαμονή μας εκεί και οι οικοδεσπότες ευγενέστατοι. Μέχρι και η διακόσμηση ήταν ωραία και μοντέρνα θα έλεγα. Σχεδόν όλα μέσα καινούρια. Σε πολύ καλή τοποθεσία, είχε ησυχία. Βέβαια είχε μια ανηφόρα γύρω στα 50-70 μέτρα να ανέβεις αλλά αυτό δεν ήταν τόσο πρόβλημα. Είχε free wifi, πιστολάκι μαλλιών(!), βραστήρα και τοστιέρα.Μείναμε 3 βράδια. Όλα ήταν παιδιά πεντακάθαρα. Σίγουρα θα το προτιμήσω το κατάλυμα αν κάποια στιγμή μελλοντικά επισκεφτούμε το νησί. Παρέχουν ενοικίαση μηχανή/σκούτερ Παξούς και μας το εφεραν στο λιμάνι εντελός δωρεάν
- Το μόνο που ίσως λείπει είναι μια κουρτίνα για τη ντουζιέρα για να μην σφουγγαρίζετε μετά το πάτωμα και σίτες στα παράθυρα.
-- Chrysa, Greece
5.0
2019-01-10T08:58:26+00:00
+ Ήταν πολύ ευχάριστη η διαμονή μας εκεί και οι οικοδεσπότες ευγενέστατοι. Μέχρι και η διακόσμηση ήταν ωραία και μοντέρνα θα έλεγα. Σχεδόν όλα μέσα καινούρια. Σε πολύ καλή τοποθεσία, είχε ησυχία. Βέβαια είχε μια ανηφόρα γύρω στα 50-70 μέτρα να ανέβεις αλλά αυτό δεν ήταν τόσο πρόβλημα. Είχε free wifi, πιστολάκι μαλλιών(!), βραστήρα και τοστιέρα.Μείναμε 3 βράδια. Όλα ήταν παιδιά πεντακάθαρα. Σίγουρα θα το προτιμήσω το κατάλυμα αν κάποια στιγμή μελλοντικά επισκεφτούμε το νησί. Παρέχουν ενοικίαση μηχανή/σκούτερ Παξούς και μας το εφεραν στο λιμάνι εντελός δωρεάν - Το μόνο που ίσως λείπει είναι μια κουρτίνα για τη ντουζιέρα για να μην σφουγγαρίζετε μετά το πάτωμα και σίτες στα παράθυρα. -- Chrysa, Greece

Πολύ καλή επιλογή διαμονής για τους Παξούς,άριστη σχέση προσφερόμενης υπηρεσίας – τιμής.

+  Ανεξαρτησία, ησυχία,ιδανική απόσταση από κέντρο Γάιου, εξυπηρέτηση για τις αποσκευές την ημέρα της αναχώρησης!
- Μια συσκευή για καφέ νομίζω θα ήταν πολύ χρησιμο να υπάρχει,ιδιαιτέρως για τις άνω των τριων-τεσσαρων ημερών διανυκτερευσεις. Επισης,μια κουρτίνα στη ντουζιέρα διευκολύνει πολύ.Κατα τα άλλα,δεν μας έλειψε τίποτα!

-- Eleni, Greece

Stayed in June 2021

5.0
2019-01-10T09:00:06+00:00

Stayed in June 2021

+  Ανεξαρτησία, ησυχία,ιδανική απόσταση από κέντρο Γάιου, εξυπηρέτηση για τις αποσκευές την ημέρα της αναχώρησης! - Μια συσκευή για καφέ νομίζω θα ήταν πολύ χρησιμο να υπάρχει,ιδιαιτέρως για τις άνω των τριων-τεσσαρων ημερών διανυκτερευσεις. Επισης,μια κουρτίνα στη ντουζιέρα διευκολύνει πολύ.Κατα τα άλλα,δεν μας έλειψε τίποτα! -- Eleni, Greece

Exceptional

We had a great time,many thanks

They rent a moto/bike Paxos

-- Ioannis, Netherlands

Stayed in September 2021

5.0
2019-01-10T09:01:01+00:00

Stayed in September 2021

We had a great time,many thanks They rent a moto/bike Paxos -- Ioannis, Netherlands

Exceptional

-- Monika, United States of America

Stayed in July 2021

5.0
2019-01-10T09:01:54+00:00

Stayed in July 2021

-- Monika, United States of America

Rapporto qualità prezzo da 10

+ Casa situata a poca distanza dal centro (2 min di scooter) con vista sul mare ed ampio giardino. Rapporto qualità prezzo ottimo, infatti è stato il prezzo più basso che ho trovato su tutta l’isola di paxos e devo dire che sono rimasto stupito : pulizia,posizione e struttura in cui la casa è situata (villette a schiera con un ingresso indipendente e parcheggio)!

Noleggio scooter Paxos

-- Domenico,Italy

Stayed in August 2020

5.0
2019-01-10T08:05:29+00:00

Stayed in August 2020

+ Casa situata a poca distanza dal centro (2 min di scooter) con vista sul mare ed ampio giardino. Rapporto qualità prezzo ottimo, infatti è stato il prezzo più basso che ho trovato su tutta l’isola di paxos e devo dire che sono rimasto stupito : pulizia,posizione e struttura in cui la casa è situata (villette a schiera con un ingresso indipendente e parcheggio)! Noleggio scooter Paxos -- Domenico,Italy

Great!

+ it was like the pics. NOT far and yet quiet . We liked the privacy .Great people.

They rent a scooter Paxos
- nothing we didn't like.

-- A,Greece

Stayed in July 2020

5.0
2019-01-10T08:38:30+00:00

Stayed in July 2020

+ it was like the pics. NOT far and yet quiet . We liked the privacy .Great people. They rent a scooter Paxos - nothing we didn't like. -- A,Greece

Very Good

+ The location was great. The apartment was comfortable and we've had space

They rent a car Paxos

-- Gerasimos, United Kingdom

Stayed in August 2020

4.0
2019-01-10T08:41:13+00:00

Stayed in August 2020

+ The location was great. The apartment was comfortable and we've had space They rent a car Paxos -- Gerasimos, United Kingdom

J’y reviendrai avec plaisir

+ La grandeur de la villa et le calme de l’environnement .
- La situation géographique car à 2kms du centre de Gaios et c’est en hauteur donc impossible d’y aller à pieds.

-- Raffray, France

Stayed in August 2021

4.0
2019-01-10T08:44:19+00:00

Stayed in August 2021

+ La grandeur de la villa et le calme de l’environnement . - La situation géographique car à 2kms du centre de Gaios et c’est en hauteur donc impossible d’y aller à pieds. -- Raffray, France

Excellent

+ Καινούργιο μεγάλο στούντιο 35 τ,μ με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε,πεντακάθαρο με απόλυτη ησυχία,δυνατότητα μαγειρέματος,ευγενικό προσωπικό (ήρθαν μας πήραν από το λιμάνι και μας πήγαν και στην πόλη να νοικιάσουμε μηχανάκι),άνετο μπάνιο,καλό στρώμα,μεγάλη βεράντα.
- Είναι περίπου 1 χλμ από την άκρη της πόλης και χρειάζεστε μεταφορικό μέσο/Καλό θα ήταν να έχει μπει σίτα στο μπάνιο

-- Diimosthenis, Greece

Stayed in August 2020

4.0
2019-01-10T08:46:01+00:00

Stayed in August 2020

+ Καινούργιο μεγάλο στούντιο 35 τ,μ με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε,πεντακάθαρο με απόλυτη ησυχία,δυνατότητα μαγειρέματος,ευγενικό προσωπικό (ήρθαν μας πήραν από το λιμάνι και μας πήγαν και στην πόλη να νοικιάσουμε μηχανάκι),άνετο μπάνιο,καλό στρώμα,μεγάλη βεράντα. - Είναι περίπου 1 χλμ από την άκρη της πόλης και χρειάζεστε μεταφορικό μέσο/Καλό θα ήταν να έχει μπει σίτα στο μπάνιο -- Diimosthenis, Greece
4.7
10

Want to see our Rooms?

View Rooms