Σχετικά με εμάς

Το ξενοδοχείο Electra Villa -Pool StudiosApartments Παξοί είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993, όπου το 80% της επιχείρησης διοικείται από τα μέλη της οικογένειάς μας. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια αλληλεπίδρασης με τον τουρισμό, έχουμε αποκτήσει μία δυνατή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να νιώσει σαν το σπίτι του στο όμορφο νησί των Παξών!

Η επιχείρηση μας αναλυτικότερα,παρέχει μία μεγάλη βίλα για 6 άτομα, τέσσερα μικρότερα διαμερίσματα (στούντιο) για 2 άτομα το καθένα,δύο διαμερίσματα με θέα στην θάλασσα για 2 άτομα και ένα διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα στο κέντρο του Γάιου. Όλα τα καταλύματα έχουν ανακαινισθεί το 2021.Στον χώρο μας υπάρχει μία μεγάλη πισίνα με θέα στην θάλασσα και μία μικρή πισίνα με υδρομασάζ (τζακούζι).η χρήση τους είναι δωρεάν με σκοπό να κάνουν την διαμονή σας στο κατάλυμα μας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη,

Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων Παξούς και ενοικίασης μηχανής  Παξούς.Επικοινωνήστε μαζί μας για να παραλάβετε το όχημα σας με την άφιξη σας στο λιμάνι του Γαΐου.

RENTACAR-RENTASCOOTER-RENTABIKE
RENTACAR-RENTASCOOTER-RENTABIKE